Kersentaart | |
Nodig: | Beschrijving |
200 gr bloem 1 blik kersen op sap (350 gr) 200 gr suiker 200 gr zachte boter 5 eieren 1 zakje vanillesuiker 2 tl honing 20 gr bakpoeder |
Laat de kersen goed uitlekken en pureer ze. Doe de boter en suiker in de mixkom en meng het tot het een glad papje zodat ook de suiker er goed in zit. Doe er een ei in... als die goed vermengd is de volgende en zo tot het 5e ei. Dan de honing en vanillesuiker er bij en daar dan langzaam de bloem en de bakpoeder er bij. Doe nu bakpapier in de bakvorm en giet een dun laagje van het beslag er in. Giet hier de kersenpuree op en hier weer de rest van het beslag. Verwarm de oven op 180 graden en zet dit ongeveer 50 minuten in de oven (ligt er aan wat voor soort oven je hebt). Laat daarna de taart in het blik afkoelen en zet daarna de taart op een rooster. |