logo

grill Grill - bbq     . Kip a la soirĂ©e

Merlot rode wijn

100 gr roomkaas (zonder kruiden)

250 gr kipfilet

hickory houtsnippers

1 tn knoflook

1 metaal bakje voor de kaas

5 sprietjes bieslook

  Was weer even in een creative bui en ging weer eens experimenteren. Helaas was de kipfilet iets te klein!

Doe de hickory houtsnippers in het rookpotje samen met de ietwat fijn gesneden knoflook tot het bovenste lijntje. Vul de grote bak achterin met de rode wijn. Zet de grill nu aan op stand 5.
Als het hout rookt doe je het bakje die vult hebt met de kaas en de bieslook er in op het platte deel van de grill en de kip op het ribbel gedeelte. Laat nu alles rustig gaar worden.

Neem een bord waar je de kipfilet op legt en schenk daar de kaas overheen.

tip Serveer met gebakken krieltjes en doperwtjes.

end
 
home
home