Rosti schotel | |
Nodig: | Beschrijving |
Zak Rosti snippers (500 gram) Blikje Ananasblokjes Pot sperziebonen Blikje Smac Paprika Kerrie 3 Plakken ham van 100 gr per stuk 3 Eieren Grote ui Boter Kruiden |
Zet de Ananas ruim van te voren in de koelkast Zet de gewone koekenpan op het vuur met wat boter, als de boter bruin begint te worden de ham en Smac toevoegen, kruiden naar smaak toevoegen (wees niet te zuinig) De Rosti, ham en smac regelmatig omroeren om aanbakken te voorkomen, als de ham/smac aardig warm/bruin zijn de 3 eieren toevoegen en samen oprullen, als de eieren/ham/smac goed zijn doorgebakken voeg je de gehele inhoud toe aan de pan waarin de Rosti zich bevind, giet de Haricots sperziebonen af en voeg deze toe aan de pan met de Rosti/ham/smac en halveer eerst een beetje de sperziebonen met de spatel, nog circa 5 minuten doorbakken en af en toe goed omscheppen. Haal de Ananas uit de koelkast en serveer die bij de Rosti schotel als verfrissing….. |