Dit programma kookt op lage druk en is het meest geschikt voor witte rijst. Voor rijst met wat bite gebruik je Low, voor normale textuur gebruik je High. Na het koken van de rijst laat je de pan 10 minuten NR voor optimale resultaten.
Je kan kiezen uit:
White Rice (witte rijst), Oatmeal (havermout), Quinoa, Brown Rice (bruine rijst), Risotto, Multigrain (meergranen), Porridge (Pap)
rice
Dit programma kookt op lage druk en is het meest geschikt voor witte rijst. Voor rijst met wat bite gebruik je Less, voor normale textuur gebruik je
Normal en voor een echt zachte textuur gebruik je More. Gebruik 10-minute NR voor optimale resultaten.
multigrain
Gebruik het meergranen programma voor bruine rijst, wilde rijst en overige granen en bonen. Dit programma heeft een voorweek functie. Voor een
steviger textuur, gebruik Less; voor een normale textuur gebruik je Normal en voor een zachte gebruik je More. De More setting is voor stevige
granen of een mix van granen en bonen, inclusief voorweken voor het koken (45 minuten weken in warm water gevolgd door 60 minuten koken onder
druk). Let er op dat droge bonen altijd volledig onder water staan.
porridge
Gebruik de Less optie voor havermout/oatmeal, Normal voor rijstepap (congee/juk), en gebruik More voor pap of congee met bonen of stevigere
granen. Gebruik altijd NR bij eten wat uitzet tijdens het koken. |