logo

multicooker Steam (stomen)
 

Stomen is een techniek die steeds meer in komt. Stomen gaat niet sneller of langzamer als gewoon koken, maar bij stomen komt het voedsel niet in
aanraking met het water, alleen hete stoom en wordt op die manier gegaard. Het eten smaakt hierdoor vele malen lekkerder dan koken.
Gebruik altijd het stoomrekje om je eten boven het water te houden en gebruik Quick Release om te ver doorgekookt eten te voorkomen.
De instellingen bij stomen zijn:
Custom, Sterilize, Patato en Broccoli

steam
Om groenten te stomen gebruik je Less mode; voor vis en zeevruchten gebruik je Normal; voor vlees gebruik je More. Gebruik altijd het stoomrekje
om je eten boven het water te houden en gebruik Quick Release om te ver doorgekookt eten te voorkomen.

sterilize
Dit programma is gemaakt om babyflessen, potten en andere gebruiksvoorwerpen te steriliseren. Gebruik Less om melkproducten te pasteuriseren;
Normal mode voor lage druk steriliseren en inmaken van zure fruit- en groenten soorten. Gebruik More voor hoge druk sterilisatie en zure vruchten
en groenten inmaak.

 
multicooker
home
home