Marinades maken
Als je iets gaat vacumeren en invriezen, denk dan eens om eerst eens te gaan marineren voor je het gaat invriezen.
Ga naar
Marmelot
voor vacumeermachines en vacuumzakken/rollen
- Handige en nuttige tips voor het marineren en vacumeren -
Branden
Hoe lang duurt het?
Geen aluminium gebruiken
Groente
Ingredienten
Let op!
Niet alles marineren
Vet
Vlees marineren
Zoet
Zout
Zuur
- Marinades -
Aziatische kip
Basismarinade voor rundvlees
Chinese marinade met hoisinsaus
Citroen-koriander
Entrecote
Frisse marinade met citroen
Gember en soja
Griekse lamskoteletten
Honing limoen
Honingmarinade voor kip
Honing tijm
Indonesische
Italiaanse balsamioco
Italiaanse kip
Kerrie en kokosmelk
Ketjap
Kip Hawaii
Kippendijen
Knoflook-ketjap
Koreaanse kip
Mediterrane
Oregano en chilipeper
Pikante marinade
Pittige kleverige kerrie
Pittige marinade met chilipeper
Provencaalse vis-vlees
Snelle kip marinade (oosters)
Teriyaki
Tzatziki style - yoghurt en knoflook
Tijm-honing
Vleesmarinade
Zoete barbecue
Zoete marinade voor kip
Zoete varkensvlees
Zoet pittige Javaanse
- Gemarineerde recepten -
verklaring tekens:
vacuumsealer
sous-vide
creme brule brander
Let op!
Aardappelpuree
Smulkip